Nasze rekomendacje

Our recommendations

Wszystkie opinie

Tomasz

maj 22, 2019
5
(5/5
Maszynka do golenia na żyletki metalowa RAPIRA SS
Maszynka super jak na swoją cenę. Dość agresywna na początku ale a po tygodniu nie sprawia problemów. Idealnie współpracuje z dołączonymi żyletkami. Dobry produkt jak na swoją cenę.
 
Jakub

maj 21, 2019
5
(5/5
Maszynka do golenia na żyletki Muhle R96 ROCCA, czarna
Świetna maszynka, na początku gryzie, po paru goleniach, kiedy już się z nią zapoznałem, stała się łagodna. Nie zamienię jej na żadną inną. Bardzo skuteczna i piękna. Polecam.
 
Janek

maj 20, 2019
5
(5/5
Truefitt & Hill CLUBMAN AS woda po goleniu 100 ml
Jeden z moich ulubionych zapachów T&H. Woda ma świetne właściwości regenerujące po goleniu.
 
Marcin

maj 17, 2019
5
(5/5
Żyletki FEATHER Hi-Stainless 5 sztuk
Dopiero zaczynam swoją "zabawę" z goleniem przy użyciu maszynki na żyletki, mydła do golenia i pędzla więc możne moja opinia nie będzie do końca "bardzo profesjonalna".
Kupiłem na start kilka różnych pakietów żyletek aby wybrać moim zdaniem tą najlepszą dla mnie i były to ASTRA Superior Platinium, PERSONNA Platinium, BOLZANO SUPERINOX, KAI i FEATHER Hi-Stainless. Specjalnie piszę o wszystkich bo sadzę, że moja opinia może być pomocna dla takich początkujących jak ja. Zacząłem od testowania ich po kolei tak jak wymieniłem wyżej.

ASTRA – pierwsze golenie lekko podrażniło i w kilku miejscach się zaciąłem ale pierwsze koty za płoty. Od czegoś trzeba było zacząć. Bardzo fajna cena za komplet 5 żyletek. Kolejne golenia były coraz lepsze więc ogólnie oceniam żyletkę na duży plus.

PERSONNA – pierwsze golenie, porównuję od razu do ASTRY, wypadło jakoś kiepsko. Bardzo łagodnie i miałem wrażenie, że nie dogoliłem się do końca i ASTRA była lepsza choć przy następnych goleniach byłem bardzo zadowolony i myślę, że jak miałbym porównywać to chyba bardziej byłem zadowolony niż przy ASTRZE. Praktycznie zero podrażnień i efekt golenia bardzo zadowalający. Bardzo fajna cena za komplet 10 żyletek, co prawda droższe od ASTRY ale bez przesady.

BOLZANO – za każdym była rzeźnia. Mocne podrażnienia i sporo krwi. . Być może trafiłem na kiepski egzemplarz, zobaczymy kolejną. Na razie ZDECYDOWANIE nie polecam. Cena za 5 sztuk tak sama jak za 10 PERSONNY więc tym bardziej na minus.

KAI - jak na razie ZDECYDOWANIE najlepsze żyletki z tych, które do tej pory próbowałem. Brak podrażnień, nie ma skaleczeń i bardzo dobrze zbierają zarost więc czego chcieć więcej. Oczywiście w stosunku do ASTRY i PERSONNY nie są tanie ale jeżeli nie patrzymy na cenę to moim zdaniem są skuteczniejsze.

FEATHER - zero podrażnień i dobre golenie więc ciężko powiedzieć czy najlepszy wybór. Na pewno zastanawiałbym się nad FATHEREM i KAI i w tych dwóch upatrywałbym zwycięzcę.
 
Paweł

maj 14, 2019
5
(5/5
men-u MUSCLE FIBRE PASTE włóknista pasta do stylizacji 100ml
Bardzo spodobały mi się produkty tej marki i pewnie będę częściej z nich korzystał. Pasta świetnie utrwala włosy, a jednocześnie nie pozostawia żadnych śladów użycia. Zapach również jest przyjemny. Polecam.
 
Paweł

maj 14, 2019
5
(5/5
men-u DMC nawilżająca odżywka do włosów 100ml
Odżywka jest bardzo wygodna w aplikacji, a włosy po jej użyciu są miękkie i nawilżone przez cały dzień.
 
Paweł

maj 14, 2019
5
(5/5
Proraso Tenax szampon do włosów 250ml
Bardzo przyjemny zapach mentolu. Szampon od razu doskonale nadaje świeżości włosom i skórze głowy. Jak najbardziej polecam i z pewnością wrócę do tego produktu.
 
Dawid

maj 14, 2019
5
(5/5
Żyletki Ladas 5 sztuk
Zaraz po Voskhod moje ulubione. Zdecydowanie polecam, u mnie są na drugim miejscu.
 
Dawid

maj 14, 2019
5
(5/5
Żyletki Voskhod 5 sztuk
Dla mojej twarzy to idealne żyletki. W życiu bym nie powiedział, że żyletki z Moskwy tak idealnie będą współgrać z moją twarzą i teraz tylko ich używam.
 
Dawid

maj 14, 2019
3
(3/5
Żyletki Rapira Swedish Supersteel 5 sztuk
Średnie. Szału nie robią
 
Strona: 12345

facetaria.pl

Prowadzimy internetową sprzedaż męskich kosmetyków, męskiej bielizny oraz akcesoriów i przyborów codziennego użytku. Nasza oferta obejmuje wyłącznie oryginalne produkty wysokiej jakości potwierdzonej gwarancją producenta, których jesteśmy bezpośrednim importerem oraz nabywane bezpośrednio od producentów lub ich autoryzowanych dystrybutorów. Zapewniamy profesjonalną obsługę i wygodną nawigację naszego e-sklepu zaprojektowaną na podstawie męskich oczekiwań w zakresie zakupu rzeczy osobistego użytku

Realizacja: interaktywni.pro