Nasze rekomendacje

    Our recommendations

    Wszystkie opinie

    Maciej

    sty 16, 2020
    5
    (5/5
    TIEMMETI Inca - żel pod prysznic 500ml
    Świetny zapach, produkt kupuję już 4ty raz. Każde mycie z tym żelem to czysta przyjemność.
     
    2fast2furious

    sty 14, 2020
    4
    (4/5
    CELLA BIO ALOE VERA mydło do golenia w kremie tygiel (zielone) 150ml
    Bardzo ciekawy produkt. Dość wybredny jeśli chodzi o wyrabianie piany. Woli jednak syntetyki niż dzika. Sprawdzałem z dzikiem od NOM i dzikiem od Omegi i NOM lepiej sobie radził niż o
    Omega ale wciąż słabo kremik współgra z dzikami.
     
    Marcin

    sty 14, 2020
    5
    (5/5
    Omega 10108 PROF pędzel do golenia naturalna szczecina granatowy
    Powiem tak: pierwsze wrażenie super potem po użyciu bałem się, że zapach "zwierza" zostanie dłużej bo na początku jest intensywny. Robi fajną robotę na twarzy,
     
    Krzysztof

    sty 14, 2020
    5
    (5/5
    Omega 80067 pędzel do golenia naturalna szczecina kremowo-czarny
    Popieram wpis poprzednika, pędzel genialny. Pianę kręci lepiej niż moje pędzle z dzika za 70-100 zł i z dekielkiem to fakt- odpada, ale kropelka załatwia skutecznie sprawę. Polecam
     
    KaymanPL.

    sty 12, 2020
    5
    (5/5
    LEA Crema De Afeitar PROFESIONAL - krem do golenia w tubce XL 250g
    Bardzo dobry krem do golenia.Delikatny zapach i dobrze sie pieni.Duza tuba starczy na dlugo.Polecam.
     
    KaymanPL.

    sty 12, 2020
    5
    (5/5
    Merkur Solingen 23C maszynka do golenia na żyletki
    W czwartek otrzymalem paczke z facetaria.pl z zyletkami oraz maszynka Merkur Solingen 23 C.Paczka otrzymana szybko oraz bardzo dobrze zabezpieczona.Wielki plus dla sklepu.W niedziele,czyli dzisiaj pierwsze golenie,napisze szczerze,ze sie troche obawialem zaciec na twarzy,ale wyszlo super,zero zaciec i podraznien.Golilem sie zyletka ktora byla dodana do maszynki do kompletu oraz uzywalem kremu Lea w duzej tubie-250 g.Dobrze sie pieni i ladnie pachnie,delikatnie.Gdy zaczne sie golic pozostalymi zyletkami,ktore kupilem,napisze opinie.Wczesniej wiele lat uzywalem maszynki Gillette Mach 3 Sensitive oraz wkladow wymiennych Gillette Mach 3 Sensitive POWER(Te zakupinie w Niemczech przez znajomego,ktory tam akurat przebywal)byly naprawde dobre,bywalo,ze jednym nozykiem golilem sie i pol roku.Niestety te nozyki u Nas nie wystepuja.Tylko nozyki Gillette Mach 3 Sensitive,a to jest roznica i to kolosalna,a znajomy juz nie jezdzi do Niemiec.Takze postanowilem wrocic do tradycyjnego golenia i nie zaluje swojej decyzji.Pozdrawiam serdecznie sklep i wszystkich ktorzy wystawiaja opinie bo to bardzo przydatne dla innych.
     
    qba

    sty 10, 2020
    5
    (5/5
    Mydło do golenia w sztyfcie Arko 75g
    Pierwsze mydło jakie kiedykolwiek kupiłem.
    Minęło z 6 lat a ja często do niego wracam. Mydło nie ma kompletnie żadnych polepszaczy.
    Zapach prosty mydlano - limonkowy, piana rewelacyjna. Poślizg i łatwość spłukiwania porównywalny ma tylko valobra.
    Za jedną Valobre masz 11,6 arco. Nie uczula .
    Jedyna wada lekko ściąga skórę, jak to naturalne mydło.
    Mam trochę mydeł droższych tańszych. To jeśli chodzi o cenę jakość jest nie do pobicia przez nic.
     
    qba

    sty 10, 2020
    5
    (5/5
    CELLA NEW Crema da Barba mydło do golenia w kremie tygiel 150ml
    Bardzo dobre mydło.
    Zapach słodki migdałowo marcepanowy. Piana solidna (bita śmietana) poślizg amortyzacja super. Sporadycznie lekko przypcha maszynkę (wystarczy kapkę wody więcej) i po problemie.
    Cena /jakość /wydajność / delikatność rewelacja
    W cenie do 30 zł ciężko pobić to mydło.
     
    Marek

    sty 6, 2020
    5
    (5/5
    TFS RasoZero Barbacco woda po goleniu 100ml
    Zapach - rewelacja! Trzy etapy - najpierw mocno i ostro, po kilku minutach pachnie jak w sklepie indyjskim i taki zapach utrzymuje się przez kilka (sic!) godzin, po czym jeszcze jakiś czas taki delikatny jak mydło do golenia tej linii. Właściwości takie jak poślizg, tłustość etc. - bardzo dobre - warto!
     
    Piotr

    sty 4, 2020
    5
    (5/5
    CELLA NEW Crema da Barba mydło do golenia w kremie tygiel 150ml
    Bardzo porządne mydło. Zapach kwestia indywidualnych upodobań, pachnie pestkami wiśni/midgałami/marcepanem. Na codzień może być rzeczywiście lekko nudne, ale stosowane od czasu do czasu jest zdecydowanie miłą odmianą. Właściwości pierwsza klasa. Piana tłusta, treściwa, dobrze zmiękcza zarost. Skóra po goleniu w poprawnej kondycji. Poślizg i amortyzacja na naprawdę dobrym poziomie. Podsumowując - jeśli pominiemy prostotę i oryginalność zapachu, bije na głowę dużo droższe produkty. Z przekonaniem polecam.
     
    Strona: 12345

    facetaria.pl

    Prowadzimy internetową sprzedaż męskich kosmetyków, męskiej bielizny oraz akcesoriów i przyborów codziennego użytku. Nasza oferta obejmuje wyłącznie oryginalne produkty wysokiej jakości potwierdzonej gwarancją producenta, których jesteśmy bezpośrednim importerem oraz nabywane bezpośrednio od producentów lub ich autoryzowanych dystrybutorów. Zapewniamy profesjonalną obsługę i wygodną nawigację naszego e-sklepu zaprojektowaną na podstawie męskich oczekiwań w zakresie zakupu rzeczy osobistego użytku

    Realizacja: interaktywni.pro